SERVICII AQUATEC Evolution

Distribuim materiale de finisare si accesorii pentru industria lemnului, confectii metalice, mase plastice, sticla si vopsele decorative. Aceste produse sunt adresate atat profesionistilor, cat si utilizatorului casnic.

Alegerea solutiei celei mai potrivite pentru fiecare client si pentru fiecare finisaj in parte este faza cea mai delicata de care depinde in mare parte rezultatul final. Fiind inzestrati cu toate cunostintele tehnice specifice fiecarui domeniu de aplicare, in urma consultarii cu clientul de cele mai multe ori reusim cu succes sa depasim aceasta faza.

Pentru a face cunoscute noile produse si tehnici de finisare, periodic organizam simpozioane si cursuri de formare. Aceste evenimente se organizeaza intr-un cadru profesional interactiv, in sali amenajate, cu aparate de masura, control si testare, cat si un laborator de preparare si de aplicare a vopselelor. Cursurile se organizeaza atat la sediul nostru in Romania cat si in strainatate, la sediul furnizorilor nostri de materiale si tehnologii.

Suportul post-vanzare joaca un rol important in evolutia unui parteneriat. Atat personalul de la sediul central cat si reprezentantii din teritoriu ofera consultanta clientilor in vederea aplicarii corecte a produselor. Tehnicienii executa o serie de testari in laboratorul propriu inainte ca solutia tehnica finala sa fie implementata la client, ceea ce asigura un flux continuu de productie si o lunga durata a finisajului cu costuri minime.

Fiind extrem de interesati de dezvoltarea experimentala a produselor din portofoliu, echipele de experti ale companiei Aquatec Evolution va vor oferi intreaga asistenta de care aveti nevoie pentru a decide ce tip de vopsea se potriveste lucrarilor pe care le aveti de efectuat. Pentru detalii si consiliere nu ezitati sa contactati specialistii nostri.

INFORMATII

Pe langa sediul central dispunem de o infrastructura care ne permite o buna reprezentare in teritoriu astfel incat un specialist sa fie cit mai aproape de locul unde poate fi solicitat.

INTREABA SPECIALISTUL

Retea Logistica

031/434.76.66

office(@)aquatecevolution.ro


Alte servicii AQUATEC Evolution:

Potrivire de mostre conform campion;

Executarea culorilor si efectelor la comanda;

Verificari de performanta ale ciclurilor de vopsire in propriul laborator de aplicare;

Executia prototipurilor;

Verificarea si determinarea cauzelor diferitelor defecte cit si solutionarea lor;

Gestiunea informatiilor; Logistica;

Probe si teste demonstrative la sediul clientului (dupa caz);

Instruirea personalului etc.