AQUATEC Evolution, Bun venit in lumea culorilor!

AQUATEC Evolution este un nou concept si o noua directie de dezvoltare a afacerii in care echipa noastra deja bine cunoscuta sub numele LOMILUXB si-a propus sa se lanseze. Conceptul in sine pleaca de la ideea de a dezvolta un domeniu complementar de activitate cu scopul de a oferi pietii o gama completa de solutii moderne de finasare a suprafetelor atat in amenajarea spatiilor private, profesionale cit si celor publice sau de agrement. Colectivul implicat in activitatea noastra depaseste 60 de personae la nivelul intregii tari, ceea ce ne permite sa acoperim geografic toata harta.

Sediul central din Bucuresti amplasat pe una dintre arterele principale ale capitalei este desfasurat pe 3 cladiri cu suprafata totala de 1500mp si include spatii dedicate prezentarii si comercializarii, depozitarii si prelucrarii a vopselelor cit si o arie dedicata testarilor si cercetarilor tehnice unde sint folosite echipamente profesionale utilizind ultimile tehnologii in domeniul vopselelor.

Echipa a fost creata in timp prin selectionare atenta si este alcatuita astazi din oameni dinamici desi tineri insa cu o experienta considerabila in domeniul finisajelor profesionale. Structura interna presupune existenta departamentelor specifice interconectate intre ele printr-o strimta colaborare. Astfel fluxul informational de la si catre client se desfasoara in mod fluid asigurind raspunsuri promte si solutii pe masura fiecarii situatii.

Acordam o importanta majora formarii si perfectionarii noastre profesionale, participand regulat la cursuri de pregatire si seminarii de profil. Fiecare angajat inainte de a incepe activitatea in cadrul firmei sau de a intra in contact cu clientii trece printr-un program intens de pregatire professionala specifica postului.

Dedicarea, atitudinea profesionala si atenta fata de client, sunt calitatile pe care noi le promovam la nivelul intregii echipe.
Incercam de fiecare data sa fim un partener de incredere, cu cunostinte, abilitati si dotare tehnica care ne ajuta sa raspundem rapid si competent oricarei solicitari din partea clientilor nostrii.

AQUATEC Evolution,

Distribuie materiale de finisare si accesorii pentru industria lemnului, sticla si vopsele decorative de interior si exterior. Aceste produse sunt adresate atat profesionistilor cat si utilizatorilor casnici.

Reteaua noastra de distributie 

Alegerea solutiei cele mai potrivite pentru fiecare client si pentru fiecare finisaj in parte este faza cea mai delicata de care depinde in mare parte rezultatul final. Inzestrati de cunostinte tehnice specifice fiecarui domeniu de aplicare si in urma consultarii cu clientul de obicei reusim cu succes sa depasim aceasta faza.

Pe langa vanzarea produselor in sine activitatea nostra presupune multe alte servicii oferite catre clienti, cum ar fi:

  • Potrivire de mostre conform campion;
  • Executarea culorilor si efectelor la comanda;
  • Verificari de performanta ale ciclurilor de vopsire in propriul laborator de aplicare;
  • Executia prototipurilor;
  • Verificarea si determinarea cauzelor diferitelor defecte cit si solutionarea lor;
  • Gestiunea informatiilor, Logistica;
  • Probe si teste demonstrative la sediul clientului (dupa caz);

Pentru a face cunoscute noile produse si tehnici de finisare periodic organizam simpozioane si cursuri de formare. Aceste evenimente se organizeaza intr-un cadru professional interactiv folosind aparatura specifica de masura, control si testare fiind compuse dintr-o parte teoretica si prezentare cit si cea practica de preparare si aplicare a vopselelor. Cursurile se organizeaza atit la sediile noastre in Romania cit si in strinatate.

Suportul post-vanzare joaca un rol important in evolutia unui parteneriat. Atat personalul de la sediul central cat si reprezentantii din teritoriu ofera consultanta clientilor in vederea aplicarii corecte a produselor.

Tehnicienii executa o serie de testari in laboratorul propriu inainte ca solutia tehnica finala sa fie implementata la client, ceea ce asigura un flux continuu de productie si o lunga durata a finisajului cu costuri minime.

Fiind extrem de interesati de dezvoltarea experimentala a produselor din portofoliu, echipele de experti ale companiei Aquatecevolution va vor oferi intreaga asistenta de care aveti nevoie pentru a decide ce tip de vopsea se potriveste lucrarilor pe care le aveti de efectuat.

Pentru detalii si consiliere nu ezitati sa contactati specialistii companiei noastre chiar acum INTREABA SPECIALISTUL

img-aquatec-evol

 

BIFE-SIM 2013

Targ international de mobila, echipamente si accesorii organizat de Romexpo in Bucuresti

Eveniment unic in Romania care reuneste laolalta producatorii de mobilier cu cei de echipamente, finisaje si accesorii. Ne-a facut o deosebita placere sa participam la acest eveniment impreuna cu colegii nostri din tara (Cluj, Arad, Valcea, Ploiesti, Iasi, Timisoara, Oradea) standul nostru bucurandu-se de multa atentie si de un public de calitate deosebita cu care am reusit sa incheiem colaborari importante. 

BIFE-SIM 2016

Targ international de mobila, echipamente si accesorii organizat de Romexpo in Bucuresti

Eveniment unic in Romania care reuneste laolalta producatorii de mobilier cu cei de echipamente, finisaje si accesorii. In anul 2016, pe langa deja cunoscuta noastra echipa am fost onorati cu prezenta in stand a directorului de export de la ICA Grup (Industria Chimica Adriatica) Dl. Alessandro Bascelli dar si a tehnicienlor ICA veniti special la acest eveniment pentru a raspunde oricaror intebari de natura tehnica. 

CONSTRUCT-AMBIENT EXPO 2015

Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine organizat de Romexpo la Bucuresti

La aceasta expozitie ne-am prezentat pentru prima data in Romania cu produsele Stilnovo – un brand nou ce apartine PPG – unul dintre cei mai mari producatori de vopsele din lume. 

Workshop 2017

Cu angajatii si aplicatorii unui magazin de materiale de constructii si bricolaj din Ramnicu Valcea 2017

Au fost prezentate vopselele decorative Stilnovo, metode si tehnici de aplicare ale acestora, tehnici de vanzare, etc. 

Lansare Aquatec Living Colours

Aprilie 2017

La evenimentul de lansare – Aquatec Living Colours au participat personalitati din domeniul amenajarilor interioare si renumiti arhitecti si designeri. Gazda evenimentului a fost cunoscutul jurnalist si designer de interior, Adela Parvu.

Au fost prezentate vopselele decorative Stilnovo metode si tehnici de aplicare precum si serviciile personalizate Aquatec Evolution SRL. 

Workshop 15 si 16 februarie 2019

Tehnici de finisare a lemnului expus la exterior

Pe durata celor 2 zile, invitatii nostri au avut ocazia sa viziteze showroomul nostru, depozitul, spatiile de productie si de depozitare, laboratorul de colorimetrie si cele 2 vopsitorii.