Accesorii AQUATEC Evolution

Pe langa o gama completa de baituri, lacuri si vopsele premium pentru proiectele dumneavoastra, Aquatec Evolution va ofera si un sortiment foarte bogat de scule, unelte si accesorii pentru vopsit si zugravit, incepand cu produse hobby si terminand cu linii complexe si robotizate de vopsire, cabine de vopsit, pompe de vopsit, bancuri de slefuit, linii pentru uscare la UV, sisteme de ventilatie, materiale abrazive, accesorii pentru polisare, etc.
Suntem mereu alaturi de clientii nostri care sunt la inceput de drum si au nevoie de consultanta in alegerea celei mai bune solutii pentru obtinerea nivelului de calitate dorit al finisajului, dar si alaturi de cei deschisi la tehnologii noi care sunt dispusi sa imbunatateasca procesul de productie si de finisare al lemnului.

Catalog Accesorii AQUATEC Evolution

Pentru alte informatii cu privire la accesoriile comercializate de noi, contacteaza serviciul de asistenta.

INTREABA SPECIALISTUL

SCULE SI UNELTE IN MAGAZIN

ACCESORII IN MAGAZIN

  • Walmec – producator italian de sisteme de pulverizare (pistoale de vopsit, de sablat, de spalat, etc);
  • CIMA – producator italian se sisteme de pulverizare (pompe airmix, airless), cabine de vopsit, bancuri de slefuit, etc;
  • NORTON – abrazive pentru slefuire, polisare, etc;
  • Borma Wachs – o gama foarte bogata de produse pentru finisare, intretinere, restaurare (uleiuri, ceruri, efecte speciale, foita de aur), solutii de decapare, de curatare, chituri si cosmetice pentru lemn. Descopera produsele Borma Wachs in urmatoarele Cataloage: