Conditioner Reparator pentru Suprafete din Lemn Vopsit - EASY COAT

0 Review(s)
69,00 lei
cu TVA
Disponibilitate: In stoc
Cod.prod. EASYCOAT

EASY COAT este un conditioner reparator pe baza de apa gata pentru intrebuintare, conceput special pentru intretinerea si reimprospatarea periodica suprafetelor vopsite din lemn, cum ar fi: ferestre, jaluzele, usi, obloane, etc. Formula sa speciala previne degradarea stratului de lac prin sigilarea microfisurilor care apar in timp, pastrand astfel ani la rand frumusetea lemnului intacta.

Testele efectuate in laboratoarele ICA Group din Italia au demonstrat ca utlizarea periodica (de 3-4 ori pe an) a contiditionerului reparator Easy Coat, previne degradarea lacului si a lemnului in timp, prelungind durata de viata a elementelor vopsite, an de an.

Mod de utlizare:

Daca suprafata este acoperita cu praf sau alte impuritati, aceasta trebuie spalata utilizand detergentul nostru special - FAST CLEANER (detergent neutru care curata fara sa deterioreze stratul de lac).

Dupa ce v-ati asigurat ca suprafata este curata, aplicati EASY COAT direct pe elementele vopsite si stergeti suprafata cu o laveta din microfibra, pana la uscat. In cazul in care solutia a ajuns si pe sticla, aceasta poate fi indepartata cu usurinta cu o laveta uscata.

Se recomanda utilizarea solutiei EASY COAT de 3-4 ori pe an, pentru a mentine ferestrele, usile, jaluzelele si obloanele dvs in stare estetica impecabila.

Disponibila in varianta separata EASY COAT sau FAST CLEANER, sau in varianta de kit (EASY COAT + FAST CLEANER + laveta din microfibra)

A se pastra si utiliza la temperaturi cuprinse intre 5-35 grade celsius.
A se agita moderat inainte de utilizare.

Scroll