Aqua Professional

Aqua Professional

Gama Aqua Professional contine vopsea pentru lemn, special conceputa pentru: mobilier de interior si exterior, garduri sau fatade din lemn, lambriuri, grinzi, mobilier gradină si terase. Se poate aplica pe majoritatea esentelor lemnoase.

Toate produsele pentru lemn Aqua contin aditivi care impiedica dezvoltarea mucegaiului si bacteriilor, inclusiv a cariilor, cat si pigmenti si filtre UV care protejeaza lemnul si limiteaza ingalbenirea si rigidizarea peliculei de vopsea.

Utilizarea vopselelor pe baza de apa, asa cum sunt cele din gama noastra, pentru finisarea oricarei suprafete din lemn expusa la exterior se face la scara larga, datorita numeroaselor avantaje pe care aceste tratamente pentru lemn le ofera: timp rapid de aplicare si uscare, uniformizare si acoperire execelenta, rezistenta la uzura.

BLS

BLS

BLS este un producator si designer de articole pentu protectia respiratiei, avand in portofoliul de produse atat de unica folosinta, cat si masti refolosibile. Cele doua fabrici din Italia si Spania sunt specializate pe productia de filtre si masti, gama de produse fiind foarte variata, acoperind multiple industrii in care pot fi utilizate. Produsele se remarca printr-un raport pret calitate exceptional, experienta celor de la BLS cifrandu-se la 45 de ani.
Ica Group

Ica Group

Pentru a acoperi toate nevoile, au fost dezvoltate solutii diverse pentru finisarea lemnului, care se pot grupa, in functie de particularitatile fiecarui domeniu de utilizare:  Esenta de lemn sau suportul folosit;  Efectul estetic pe care dorim sa-l obtinem;  Cerintele fizico-mecanice la care trebuie sa raspunda suprafata finisata;  Tehnologia de aplicare disponibila: pulverizare, pensulare, turnare;  Destinatia produselor respective din punct de vedere al uzurii;  Alte cerinte specifice: agremente, omologari, reglementari de mediu etc.

Napoleon

Napoleon

Producator italian specializat in productia de hartie abraziva inca din 1952.
Stilnovo

Stilnovo

Indiferent de efectul pe care vrei sa il obtii atunci cand pornesti un proiect de amenajare, trebuie sa stii ca vopselele decorative fascineaza prin intensitatea culorilor, eleganta, diversitatea lor cromatica si textura, oferind o ambianta rafinata cu aspect profesional fara sa fie necesara o manopera costisitoare.

Pentru un decor unic in locuinta dumneavoasta, Aquatec Evolution va propune o gama variata de vopsele decorative de interior – marca Stilonovo Italia.

Fiecare gama prezentata mai jos are caracteristici unice (culoare, umbre, reflexii, textura), care combinate cu priceperea aplicatorului pot crea un adevarat miracol artistic. 

UNICOL

UNICOL

Cu peste 40 de ani de experiență în domeniul adezivilor industriali, UNICOL s-a remarcat întotdeauna pentru nivelul ridicat de personalizare a serviciilor sale, oferind o gamă de peste 1600 de articole concepute pentru a satisface cele mai variate nevoi.
Univer

Univer

Experienta indelungata si progresul tehnologic constant au permis PPG Univer sa se extinda pe piata produselor de acoperire pentru industria mecanica, intretinere si protectia produselor industriale, atat in industriile mari cit si mici.

Preluarea UNIVER ITALIA de catre grupul PPG a creat un numar mare de optiuni, noi solutii si inovatii tehnologice in domeniul nuantarilor profesionale: sistemele noastre de nuantare sunt concepute pentru a gestiona toate aspectele legate de protectie in mai mult de 3000 de culori deja disponibile.

Deasemeni, cu ajutorul unui instrument care citeste culorile (spectrofotometrul), este posibil sa se formuleze nuante personalizate. Toate procedurile si instrumentele de testare sunt certificate UNI EN ISO 9001:2008. In urma directivelor Uniunii Europene, compania a dezvoltat produse cu continut ce au impact redus asupra mediului, limite stabilite prin Directiva CE 152/2006. Produsele sunt intotdeauna usor de gasit, chiar si in cazul unor interventii minore care necesita cantitati limitate de produs. Solutii pentru acoperirea pardoselelor industriale.

Walmec

Walmec

Producator italian de sisteme de pulverizare, pistoale de vopsit, de sablat, de spalat, etc. Cu o istorie de peste 70 de ani, Walcom reuseste sa uimeasca prin tehnologiile si calitatea produselor oferite. 

Scroll