Plasare Comanda

 

Plasarea comenzilor in magazinul nostru se poate face atat online (program non-stop) cat si telefonic la numarul 031/434.76.66  de luni pana vineri intre orele: 09.00 - 17.00.  

Plasarea comenzilor online se poate face navigand in platforma noastra si alegand produsul dorit. Odata cu adaugarea produsului in cos, veti putea plasa comanda urmand pasi specificati in pagina de comanda. Puteti plasa o comanda folosind un cont si completand datele dumneavoastra de contact, livrare si facturare. Dupa plasarea comenzii, un reprezentant de vanzari va lua legatura cu dumneavoastra pentru confirmarea comenzii si stabilirea altor detalii referitoare la comanda. 

Puteti verifica statusul comenzii dumneavoastra atat din pagina contului de client cat si prin notificarile pe care le ve-ti primi pe email. 

In cazul in care ati ales sa faceti o comanda fara crearea unui cont, notificarile cu privire la comanda dumneavoastra vor fi trimise exclusiv pe email, iar orice comanda ulterioara va solicita completarea tuturor datelor dumneavoastra. 

Scroll