Detergent Neutru pentru curatare tamplarie din lemn, mobilier de gradina, ICA Fast Cleaner, 0.5l

0 Review(s)
69,00 lei
cu TVA
Disponibilitate: In stoc
Cod.prod. FASTCLNR


ICA Group s-a facut intotdeauna remarcat pentru inalta calitate si fiabilitate a produselor sale, un rezultat deosebit de important intr-o piata atat de competitiva precum cea a produselor pentru acoperirea, protectia si intretinerea suprafetelor lemnoase.
Experienta acumulata in acest domeniu a condus astfel la realizarea de produse orientate tot mai mult catre performanta in ceea ce priveste rezistenta si durabilitatea, fara a compromite frumusetea naturala a lemnului.

Detergenutul neutru ICA Fast Cleaner este conceput special pentru curatarea tamplariei din lemn, a obloanelor, a mobilierului de gradina sau a oricaror elemente din lemn lacuit expuse la exterior.

  • Solutie gata pentru intrebuintare
  • Se aplica nediluat si uniform cu un burete pe suprafata care se doreste a fi curatata.
  • Se clateste si se sterge cu o laveta uscata.
  • Dupa curatarea cu detergentul Fast Cleaner, se recomanda aplicarea unui tratament regenerant Easy Coat, conceput special pentru intretinerea si reimprospatarea periodica suprafetelor vopsite din lemn, cum ar fi: ferestre, jaluzele, usi, obloane, etc. Formula sa speciala previne degradarea stratului de lac prin sigilarea microfisurilor care apar in timp, pastrand astfel ani la rand frumusetea lemnului intacta.

 

A se pastra si utiliza la temperaturi cuprinse intre 5-35 grade celsius.
A se agita moderat inainte de utilizare.

Scroll