Adeziv bicomponent pentru parchet - ICAFIX 10Kg

0 Review(s)
399,00 lei
cu TVA
Disponibilitate: In stoc
Cod.prod. ICAFIX


ICA Group s-a facut intotdeauna remarcat pentru inalta calitate si fiabilitate a produselor sale, un rezultat deosebit de important intr-o piata atat de competitiva precum cea a produselor pentru acoperirea, protectia si intretinerea suprafetelor lemnoase.

Experienta acumulata in acest domeniu a condus astfel la realizarea de produse orientate tot mai mult catre performanta in ceea ce priveste rezistenta si durabilitatea, fara a compromite frumusetea naturala a lemnului.

Adeziv parchet bicomponent ICA, ICAFIX, 10 kg

ICAFIX este un produs poliuretanic, pe baza de solvent, pentru lipirea pardoselilor de lemn, de orice tip, pe ciment sau alt tip de paviment non-absorbant (marmura, dale, suport lemnos).

Utilizare: pe pardoseli absorbante si non-absorbante, pe sapa de ciment traditionala, pe sapa de baza de sulfat de calciu, pe suporturi absorbante si non-absorbante pentru incalzire in pardoseala, pe materiale metalice (trebuie testat inainte de utilizare pe suprafata mare).

 Stare fizica: pasta bej

Substrat: Substratul trebuie sa fie curat fara reziduuri cum ar fi vopsele de perete, pulberi sau ceruri. Verificati intotdeauna umiditatea substratului si a lemnului inainte de lipire. Masurarea umiditatii se face cu un higrometru de carbura pentru a exclude posibila prezenta a substantelor puternic higroscopice (piatra ponce si vermiculita) (pe o suprafata de aproximativ 2-3 cm). Umiditatea trebuie sa fie < 2% pentru sapele traditionale, < 5% pentru sapele anhidrite si < 0.2% pentru sapele anhidrite cu incalzire radianta. Umiditatea lemnului este cuprinsa intre 7 si 11%. Substraturile de ciment umed trebuie consolidate cu primerul IS216 diluat 100% cu D1016 sau cu EPOGLOSS catalizat 50% cu IND93 si diluat 100%-150% cu D1016.

Metoda de utilizare: Aplicati la temperatura camerei intre 10-30 grade C. Se toarna componenta B in componenta A, amestecand mecanic cu un agitator, la viteza mica, pana la obtinerea unei paste omogene de o culoare uniforma, care se aplica cu o mistrie drossel pe suprafata.

Catalizare: 9 parti A si 1 parte B

Uscare: completa: 18-24 ore (durata depinde de conditiile climaterice si de grosimea statului de adeziv aplicat)

Cantitatea de aplicare: 1000-1400 g/mp cu spatula dintata nr 5.

Termen de valabilitate la 20C: 12 luni in ambalaj original sigilat NB: – Depozitati la temperaturi de cel putin 10?C. Nu aplicati in mediu umed.

Fisa tehnica

Utilizare
Interior
Tip produs
Adeziv
Utilizat pentru
Parchet
Scroll