Vopsea elasto-silosanica anti-crapaturi - UNIVER Unilast 14L

0 Review(s)

PALETAR Lavabile RAL

PALETAR Lavabile NCS

PALETAR Lavabile ICA


Pretul se calculeaza in functie de nuanta. 

Culori forte (rosu, maro, negru, etc) - intrebati
Culori pastel (in baza alba) - intrebati
Alb pur - 70 lei/l

Produs special!
Disponibilitate: In stoc
Cod.prod. UNILAST_S


Univer Italia - brand al grupului PPG Industries, lider pe plan mondial in productia de lacuri, vopsele si finisaje profesionale pentru orice tip de suprafete (constructii edilitare, industria constructiilor de nave, masini, instalatii industriale, lemn, sticla, etc)

Gama de vopsele lavabile UNIVER pentru interior si exterior se remarca printr-o calitate premium, caracteristicile sale de baza fiind mult superioare unor produse conventionale ce se gasesc comert.

Crapaturile superficiale in tencuiala pot avea mai multe cauze. Fie ca discutam despre renovarea unor cladiri vechi cu tencuiala degradata in timp (crapaturi pana la 2 mm) sau despre finisarea unor cladiri amplasate in zone cu vibratii repetate sau cu risc mare de fisurare, vopseaua elastomerica UNILAST cu un grad mare de elasticitate, conceputa special pentru aplicare la exterior, reprezinta solutia ideala pentru aceasta provocare. Ciclul UNILAST consta in:

 

 1. Verificarea si pregatirea suportului. Asigurati-va ca suportul este stabil, curat si desprafuit. In cazul in care acesta este contaminat cu ciuperci si mucegai, tratati suprafata cu Idrosan K Plus in prealabil. Pentru suprafete fisurate, exfoliate, este necesara curatarea si aplicarea unui glet. In cazul aplicarii pe suprafete deja vopsite, se recomanda vericarea compatibilitatii si aderentei.
 2. Amorsa – in functie de starea suportului puteti utiliza ISOACRIL, ISOACRIL HP sau CLORFIX (pentru suport usor faramicios pe baza de ciment)
 3. Grund alb UNILAST INTERMEDIO – 1 sau 2 straturi
 4. Vopsea elasto-silosanica UNILAST SILOSSANICO pe  baza de rasini elastomerice si silosanice cu protectie anti-alge si ciuperci, pigmentabila in orice nuanta din paletarele noastre.

 

Caracteristici principale:

 

 • Formeaza o pelicula cu elasticitate deosebita
 • Pelicula nu preia crapaturile existente in suport
 • Rezistenta excelenta la apa; realizeaza o bariera efectiva impotriva apei. Hidrorepelenta clasa W3 ((w = 0,02 kg m2h ½ ) conform normativ EN 1062)
 • Permeabila la vaporii de apa din interiorul peretilor, datorita formulei silosanice. Respirabilitate clasa V2 ((Sd = 0,36) conform normativ EN 1062)
 • Rezistenta la atacul microorganismelor
 • Rezistenta la actiunea factorilor distructivi de mediu (intemperii, variatii de temperatura, UV, agenti chimici)
 • Grad de luciu mat. Pigmentabila in orice nuanta din paletarele ABSOLU, RAL, ICA, NCS
 • Aplicare la rola, pensula sau pompa airless

 

 A nu se aplica atunci cand temperatura suportului este sub 5 grade si peste 40, iar umiditatea aerului depaseste 85%.

Fisa tehnica

Finisaj
Mat
Utilizare
Exterior
Tip produs
Vopsea lavabila
Tip vopsea
Acrilica
Tip vopsea
Apa
Utilizat pentru
Pereti exteriori
Functii
Lavabila
Suprafata lucru
Zidarie
Numar straturi recomandate
1
Suport
Zidarie
Scroll